Hvad er FODSLAW?

Fodslaw er for alle og du kan sagtens være med. For Fodslaw er en forening hvor der er plads til alle. Børn, unge, midaldrende og ældre. Singler, par eller hele familien selv hunden må også gerne komme med, bare den er i snor. Der er også mulighed for at gå stavgang.

Du er meget velkommen til at deltage i nogle af foreningens trænings- eller motionsture, før du beslutter, om det er noget for dig.

 

Motion er sundt for legeme og sjæl

Topidræt er ikke for alle. For nogle har det aldrig været sagen, og for andre er lysten hertil eller mulighederne for det ikke mere til stede.

De fleste af os kan dog klare en travetur, hvis vi vil. Hastigheden og længden på turen er ikke afgørende. Det vigtigste er bevælgelse, den friske luft og muligheden for samvær med andre med samme interesse. Samtidig kan vi glæde os over den dejlige danske natur og opleve den på nært hold.

 

Mere om Fodslaw

Vandreforeningen Fodslaw er en landsdækkende organisation, der består af en hovedforening og 42 lokalforeninger, som er fordelt ud over landet. Bortset fra ansatte på hovedkontoret i Løgstrup ved Viborg udføres alt arbejde udlønnet. Det er den fælles interesse for vandremotion, der er motivationen.

Du kan læse mere om Fodslaw her.